Használati feltételek

Figyelem!

Mi - mint RESPONDEO KFT - egy külföldi szoftverfejlesztő cég partnereként vagyunk jelen Magyarországon, azaz egy különleges helyezetben vagyunk a végfelhasználók és a szoftvergyártó között. Munkákat legjobb tudásunk szerint végezzük és igyekszünk szinkronban tartani az ügyféllel és a szoftvergyártóval kötött szerződéseket pl. pontos szolgáltatássi leírások meghatározásával, az ismert hibák leírásával és speciális eszközök biztosításával.

Az alábbiakban megtalálja az OpenKM szoftvergyártójának végfelhasználói licencszerződését (azaz az EULA-t End User Licenc Agreement), amely érvényes és kötelező a magyar ügyfelek számára is. További információkat az OpenKM (Open Document Management System S.L.) spanyol szoftvergyártó cég weboldalán érheti el: www.openkm.com.

A HONLAP HASZNÁLATÁVAL AZ ANGOL NYELVŰ EULA-T FOGADJA EL, A FORDÍTÁSBÓL FAKADÓ ESETLEGES FÉLREÉRTÉSEKÉRT VAGY HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.

1. Bevezetés és a használati feltételek elfogadása.

Az OpenKM (Open Document Management System S.L.) széleskörű tartalmat, kommunikációs eszközöket, fórumot, valamint termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó egyéb információkat szolgáltat ezen webhelyen keresztül.

A weboldal használatával vállalja, hogy elfogadja és betartja az alábbiakban ismertetett használati feltételeket ("Használati feltételek bekezdés jegyében"), amelyeket az OpenKM bármikor értesítés nélkül frissíthet.

Javasoljuk, hogy időként nézze át az aktuális felhasználási feltételeinket. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az OpenKM saját belátása szerint, bármikor értesítés nélkül megszüntetheti az Ön hozzáférést a weboldalhoz...

2. Korlátozott használati jog.

Ezt a webhelyet az OpenKM üzemelteti és az OpenKM tulajdonában áll. Eltérő rendelkezés hiányában a weboldalon található összes anyag az OpenKM tulajdonát képezi, és azokat a Spanyolország szerzői jogi törvényei és az egész világon alkalmazandó szerzői jogi törvények védik.

Az oldalon található anyagokat megtekintheti, kinyomtathatja és/vagy letöltheti egy példányban a saját személyi számítógépére, kizárólag személyes, információs jellegel, azaz nem kereskedelmi célú felhasználásra, feltéve, hogy egyetlen szerzői jogi és egyéb tulajdonosi szabályt sem sért meg.

Az OpenKM által ezen a weboldalon közzétett anyagokat - sem részben, vagy egészben - nem szabad másolni, reprodukálni, módosítani, újra közzé tenni, feltölteni, elküldeni, továbbítani vagy terjeszteni bármilyen formában vagy módon, az OpenKM előzetes írásbeli engedélye nélkül.

Ezen anyagok használata bármilyen más weboldalon vagy hálózati számítógépes környezetben szigorúan tilos, és az ilyen jellegű jogosulatlan felhasználás sérti a szerzői jogokat, védjegyeket és más kapcsolódó törvényeket.

3. Kommunikáció.

A törvény szerint az összes Ön által tett közlemény tartalmáért és jogszerűségéért Ön a felelős. A felhasználási feltételek elfogadásával Ön beleegyezik abba, hogy nem használja ezt a weboldalt rágalmazó, zaklató, jogellenes, kiskorúakra káros, fenyegető, obszcén, hamis, félrevezető vagy harmadik személyek szellemi vagy magánélethez való jogát sértő tartalmak terjesztésére...

4. Hozzáférés a jelszóval védett vagy biztonsági területekhez.

A webhely jelszóval védett vagy biztonságos területeire való belépés és azok használata csak regisztrált/hitelesített felhasználók számára lehetséges. Kérjük minden esetben pontos és naprakész információkat adjon meg a weboldalon található összes regisztrációs űrlapon.

Kizárólag Ön felelős minden olyan felhasználónév és jelszó bizalmas kezeléséért, amelyet Ön választott, vagy amelyet az adminisztrátora választott ki az Ön részére, a weboldal eléréséhez, valamint minden olyan tevékenységért, amely az Ön felhasználóneve / jelszava alatt történik.

Nem használhat fel helytelenül vagy oszthatja meg felhasználónevét vagy jelszavát, tilos a hamis személyazonosság megadása, más személyeket vagy szervezeteket megtévesztése, vagy a weboldalon keresztül elérhető anyagok eredetével való visszaélés.

5. Más webhelyekre mutató linkek.

A kapcsolódó webhelyek nem az OpenKM ellenőrzése alatt állnak, így az OpenKM nem vállal felelősséget sem a hivatkozott webhelyek tartalmáért, sem a kapcsolódó webhelyen található linkekért. Az OpenKM fenntartja a jogot, hogy bármilyen linket bármikor megszüntessen/töröljön.

Az OpenKM weboldal az Ön kényelme érdekében más weboldalakra mutató linkeket tartalmaz, ez azonban nem jelenti bármely cég, tartalom vagy termék jóváhagyását. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy a harmadik fél által üzemeltetett honlapot meglátja, úgy az kizárólag az Ön felelőssége. Az OpenKM NEM VÁLLAL SEMMILYEM JELLEGŰ FELELŐSSÉGET A HIVATKOZOTT WEBOLDALON TALÁLHATÓ AMYAGOK PONTOSSÁGÉRT, HITELESSÉGÉÉRT, IDŐSZERŰSÉGÉÉRT, TARTALMÁÉRT STB.

6. Védjegyek.

Az OpenKM weboldalon használt összes védjegy, szolgáltatási védjegy és embléma az OpenKM tulajdonosi körének tulajdonát képezik.

Mivel a weboldalon található összes tartalom és védjegy az OpenKM és tulajdonosi körének tulajdonát képezik, ezért Önnek nincs joga felhasználni ezeket a tartalmakat/védjegyeket a tulajdonos jóváhagyása nélkül.

7. A felelősség korlátozása..

AZ OPENKM ÉS BESZÁLLÍTÓI NEM FELELŐSEK AZ OPENKM VAGY MÁS HIVATKOZOTT WEBOLDALAK HASZNÁLATÁBÓL ADÓDÓ KÖZVETLEN, KÖZVETETT, SPECIÁLIS, VÉLETLEN VAGY SZÁNDÉKOS KÁROKÉRT, IDEÉRTVE A BEVÉTEL VAGY PROFIT VESZTESÉGET, AZ ESZKÖZÖK KICSERÉLÉSBŐL ADÓDÓ KÖLTSÉGEKET, ADATSÉRÜLÉS VAGY ADATVESZTÉSSEL JÁRÓ KÖLTSÉGEKET. NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET SEM WEBOLDALON FELTÜNTETETT INFORMÁCIÓK VAGY ANYAGOK HASZNÁLATÁBÓL, SEM AZ OPENKM VAGY BESZÁLLÍTÓI TANÁCSADÁSÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT...

8. Nyilatkozat.

Az OpenKM nem vállal felelősséget a weboldalon található anyagok pontosságáért, helyességéért, időszerűségéért vagy tartalmáért. Nem szabad azt feltételezni, hogy a webhely anyagai folyamatosan frissülnek, vagy egyéb módon aktuális információkat tartalmaznak.

Az OpenKM nem felelős a már lejárt vagy a weboldalról eltávolított anyagokért.

9. Alkalmazandó törvények.

A weboldal hozzáférésével és használatával kapcsolatos minden esetben a spanyol törvények az irányadók. A weboldalhoz való hozzáférésből és / vagy annak használatából eredő,vagy azzal kapcsolatos intézkedés kizárólagos joghatósága és helyszíne Palma de Mallorca, Spanyolország.

10. Általános.

Amennyiben kérdése van a Használati feltételekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel Velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül. Amennyiben általános kérdése van írjon nekünk az alábbi formon keresztül:

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP