Globális hálózat

Partnereink és viszonteladóink

Az OpenKM Partnerek egyre növekvő közösség: Szoftvergyártók, infrastruktúra-szolgáltatók és viszonteladók alkotják, akik megoldásaikat az OpenKM-el építik fel. Szakemberek akik egyéni megoldásokat integrálnak az Ön üzleti alkalmazásába.

A partnervállalatok globális hálózata lehetővé teszi OpenKM elindítását, széles körű szolgáltatásokat és megoldásokat kínálva, a telepítéstől kezdve, az integráción keresztül, a támogatáson át a képzésekig.

A partnervállalatok első lépésként elsajátítják az OpenKM-hez szükséges képességeket, és a végfelhasználói modulok fejlesztésének szakértőivé válnak. Az üzleti partnereink az elsődleges támogató (support) szint az Ön országában.

Az OpenKM partnerek könnyen méretezhető és rugalmas megoldásokat kínálnak az üzleti szempontból kritikus elektronikus dokumentum- és iratkezelési folyamatokhoz. Megoldások széles skáláját ajánljuk:

  • OpenKM-be történő migráció.
  • Compliance & akta menedzsment.
  • Rendszerintegráció.
  • Felhasználói felület testreszabás.
  • ISO konzultáció.

Amennyiben üzleti partnerünk szeretne lenni, vagy további információt szeretne róla kapni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a webes kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Kapcsolatfelvétel

Általános információk

OpenKM in 5 minutes!