Adatvédelem

Az OpenKM (Open Document Management System S.L) tiszteletben tartja az Ön személyes adatait és elkötelezett amelett, hogy megóvja azon információkat, melyeket Ön szolgáltat nekünk. Ez a nyilatkozat tartalmazza az Ön személyes adatainak OpenKM általi felhasználására és közzétételére vonatkozó irányelveinket és gyakorlatainkat. Felhívjuk figyelmét, hogy az OpenKM szükség esetén, akár értesítés nélkül időről időre felülvizsgálhatja és frissítheti az adatvédelmi irányelveket. Ezért azt javasoljuk, hogy rendszeresen vizsgálja felül az adatvédelmi feltételeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tisztában van-e azzal, hogy az OpenKM hogyan gyűjti és használja az Ön személyes információit. Webhelyünk használatával hozzájárul az Ön személyes adatainak az OpenKM általi gyűjtéséhez és felhasználásához, az alábbiak szerint:

1. Személyes adatok.

Teljes mértékben ellenőrzése alatt tarthatja személyes információit. A weboldal általános használatához nem szükséges megadnia. Vannak azonban olyan esetek, amikor szükségünk van az adataira annak érdekében, hogy felügyelt módon tudjunk Önnen hozzáférést biztosítani a védett és biztonságos webhelyekhez. Ezen információk magukban foglalhatják az információkéréshez és válaszadáshoz kapcsolódó, valamint a regisztrációs adatokat (pl. az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma stb.). A megerősítő e-mailben és minden egyéb szerver által küldött e-mailben megtalálhatók azok az utasítások, melyek által Ön letörölheti magát a listáról...

2. A felhasználói információk felhasználása.

Ezeket az információkat arra használjuk fel, hogy támogassák az Ön és a munkáltató kapcsolatát az OpenKM-mel, az Ön igényeinek megfelelő weboldal-tartalom megtervezésével, valamint az új termékek és szolgáltatásokra való figyelemfelhívás útján.

Ezeket a felhasználói információkat az OpenKM megőrizheti, hogy ellenőrizze az OpenKM és a munkáltató közötti megállapodás betartását, nyomonkövetheti azokat a domaineket, ahonnan a személyek felkeresik az oldalt, felhasználói profilokat hozhatnak létre az Ön és/vagy munkavállalója jobb kiszolgálása érdekében, továbbá az OpenKM csapata felhasználhatja ezeket az információkat az Önnel való kapcsolattartásra is (akár elektronikusan, akár máshogy).

Amennyiben úgy dönt, hogy személyes információit nem használhatjuk fel az Önnel való kapcsolattartásra, úgy kérjük jelezze felénk és nem használjuk fel ezen információkat erre a célra.

3. Felhasználói információk védelme.

Az OpenKM nem értékesít, cserél vagy továbbít felhasználói információkat harmadik felek számára.

4. Pontosság és biztonság.

Az OpenKM-nek fontos a felhasználói információk pontossága és biztonsága. Önnek lehetősége van OpenKM által megőrözött felhasználói információk felülvizsgálatára és a frissítési javaslatot is tehet. Ha felveszi velünk a kapcsolatot a felhasználói adatok kijavítása érdekében, megpróbáljuk időben kijavítani az ilyen pontatlanságokat.

Az OpenKM csapata foglalkozik az Ön felhasználói adatainak biztonságával, és elkötelezett amellett, hogy ésszerű lépéseket tegyen a személyes adatok jogosulatlan hozzáférése és felhasználása elleni védelme érdekében. Ezért az Ön felhasználói információinak védelme érdekében megfelelő fizikai, elektronikus és menedzsment irányelveket és eljárásokat vezettünk be.

5. Felhasználónév és jelszó.

Weblapunkon bizonyos tartalmakhoz való hozzáférést csak az Ön/Munkáltató és az OpenKM között létrejött írásos megállapodás alapján engedélyezhetünk, mely esetén szükséges felhasználónév és jelszó.

Egyes esetekben a személyes adatok elmulasztása megakadályozhatja, hogy hozzáférjen bizonyos OpenKM webhelyekhez, amelyek bizalmas információkat, termékeket, szolgáltatásokat vagy promóciós ajánlatokat tartalmaznak ("OpenKM Ajánlatok"). A védett és biztonságos webhelyeink elérésével és használatával Ön vállalja, hogy fenntartja az ilyen webhelyekhez való belépéshez kiválasztott felhasználónév és jelszó titkosságát, és hozzájárul a használati feltételekhez.

6. Külső hivatkozások.

Az OpenKM weboldal más harmadik fél által üzemeltetett weboldalakhoz biztosít elérhetőségeket. Még ha ez a harmadik fél partneri kapcsolaton is, vagy más módon kapcsolódik az OpenKM-hez, az OpenKM akkor sem vállal felelősséget a másik oldal adatvédelmi politikájáért vagy gyakorlatáért, vagy a külső linken elérhető oldal tartalmáért. Ezen oldalak meglátogatása kizárólag az Ön felelőssége.

7. Használati feltételek.

Kérjük, olvassa el a jogi információkat is, amelyek leírják a teljes OpenKM webhely használatát érintő korlátozásokat, felelősségi nyilatkozatokat és felelősség korlátozásokat.

8. Általános.

Ha kérdése van az adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül:

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP