Ha szeretne jól informált maradni, iratkozzon fel az OpenKM hírleveire

Automatikus számlaadat-kinyerés

Ana CanteliÍrta Ana Canteli 2023. március 23-án

A számlafeldolgozás sok vállalkozás számára fárasztó feladat, különösen azok számára, amelyek nagy mennyiségű számlát kezelnek. A számlaadatok manuális kinyerése időigényes és költséges folyamat, ami növeli a hibák kockázatát és csökkenti a folyamat hatékonyságát. Az automatikus számlaadat-kinyerés azonban jelentősen javíthatja a számlázási és könyvelési folyamat hatékonyságát, ami idő- és költségmegtakarítást eredményez.

A dokumentumok tárolása, rendezése és keresése szintén olyan létfontosságú feladatnak számítanak, amelyeket hatékonyan és eredményesen kell tudni elvégezni. Az automatizált számlaadat-felismerés olyan technológia, amely a közelmúltban jelent meg a számlázással kapcsolatos dokumentumkezelés megkönnyítésére. Ez egy olyan folyamat, amelynek során speciális szoftvereket használnak a számlák kulcsfontosságú információinak automatikus beolvasására és kinyerésére, mint például a számla száma, a kiállítás dátuma, a teljes összeg, a kiszámlázott termékek vagy szolgáltatások listája, az alkalmazott adók, a szállítói és vevői információk és egyéb releváns adatok.

Az OpenKM egy dokumentumkezelő szoftver, amely kiváló megoldást kínál az automatikus számlakezeléshez. Az automatikus számlaadat-felismerés egy olyan folyamat, amely az optikai karakterfelismerő (OCR) technológiát használja a számla tartalmának elemzésére és a releváns információk kinyerésére. Az OpenKM optikai karakterfelismerő modulja betanítható és konfigurálható úgy, hogy a kontextus és az üzleti követelmények alapján felismerje és kivonja a szükséges egyedi adatokat.

A számlaadatok automatikus kinyerése nagyon hasznos lehet a nagy mennyiségű számlát kezelő vállalatok számára. A folyamat automatizálásával csökkenthető a számlák manuális feldolgozásához szükséges idő és erőforrások mennyisége. Az emberi hiba kockázatának minimalizálásával javulhat a számlázási és könyvelési folyamat pontossága és hatékonysága.

Ezenkívül az automatikus számlaadat-kinyerés különösen hasznos lehet azon vállalatok számára, amelyeknek gyorsan és hatékonyan kell feldolgozniuk a számlákat a fizetési határidők betartása és az üzleti műveletek késedelmének elkerülése érdekében.

Általánosságban tehát elmondható, hogy az automatikus számlaadatkinyerésre szükség van  minden olyan üzleti környezetben, ahol a nagy mennyiségű számla hatékony kezelése elengedhetetlen az üzleti sikerhez.

További információkért javasoljuk, hogy nézze meg az alábbi videót, és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Általános információk

Respondeo Kft.

Email:
email
Telefonszám:
+36 20 449 0363 ( Hungary )
Központ:
H-9061, Vámosszabadi, Újtelep Utca 30.

Hungary: Kérlek hívj +36 20 449 0363.
Munkarend:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00 CEST sürgős segítség kérése. Jelenleg Szombat 03:23 am óra van itt: Győr-Moson-Sopron, Magyarország.

OpenKM világszerte:

Brazil: https://www.openkm.com.br
Ecuador: https://www.openkm.ec
France: https://www.openkm.fr
Germany: https://www.openkm.de
Greece: https://www.openkm.gr
Hungary: https://www.openkm.hu
Indonesia: https://www.openkm.id
Italy: https://www.openkm.it
Malaysia: https://www.openkm.my
México: https://www.openkm-mexico.com
Middle East: https://www.openkm.me
North Africa: https://www.openkm.me
Paraguay: https://www.openkm.com.py
Poland: https://www.openkm.pl
Portugal: https://www.openkm.pt
Romania: https://www.openkm.ro
Serbia: https://www.openkm.rs
Spain: https://www.openkm.com
USA: https://www.openkm.us